У Вінниці на пішохідному переході школяр потрапив під колеса авто

Новини Вінниці / У Вінниці на пішохідному переході школяр потрапив під колеса авто

Ця дорожня пригода трапилася сьогодні близько восьмої години ранку у Лівобережному районі Вінниці – на розі вулиць Київської та Стеценка. Дев'ятирічний хлопчина, певно, крокуючи до школи, перетинав дорогу по пішохідному переходу. Раптом його збив Mercedes Sprinter.

Ця дорожня пригода трапилася сьогодні близько восьмої години ранку у Лівобережному районі Вінниці – на розі вулиць Київської та Стеценка.

Дев'ятирічний хлопчина, певно, крокуючи до школи, перетинав дорогу по пішохідному переходу. Раптом його збив Mercedes Sprinter. 

Чому це сталося – наразі з'ясовують правоохоронці. З місця ДТП дитину забрала швидка. Стало відомо, що загрози життю постраждалого немає.

Винен водій чи ні – стане відомо найближчим часом. Ось що повідомляють про цю пригоду правоохоронці.

«В діях водія вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним и засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено відповідальність - до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, з січня по листопад цього року на дорогах Вінницької області загинули 109 людей, а отримали травми понад 780. У числі загиблих – п'ятеро дітей.
 

Юрій Ярмощук

14 листопада, 2018