У Вінниці оголосили про конкурс на облаштування укриттів у будинках

Новини Вінниці / У Вінниці оголосили про конкурс на облаштування укриттів у будинках

Фонд громади «Подільська громада» оголошує старт проєкту «Укриття для життя». Він дозволить обладнати 20 укриттів для комфортного перебування вінничан, а також укомплектувати для них «Пакунки безпеки» з речами першої необхідності.

Як зазначають у фонді, подавати заявки на участь у проєкті можуть команди ОСББ, ОСН та ГО, які бажають облаштувати укриття у своїх будівлях. Вони самі визначатимуть обсяги проведених робіт (наприклад: освітлення, зв'язок, покриття підлоги, місця для сидіння тощо).

Кінцевий термін подачі анкет – 16 серпня поточного року. Фінансування запиту на втілення одного проєкту складає 10 тис. грн. Ці кошти можна буде отримати за умови співфінансування – не менше 2 тисяч грн.

«Проєкт реалізується на території Вінницької громади. Він передбачає кілька етапів. До 16 серпня триватиме збір заявок, а з 16 по 18 серпня – визначення переможців. Потім будемо формувати угоди та здійснювати облаштування укриттів. Обов’язково буде проведено об’їзд укриттів, спілкування з командами, оцінка результатів та роздача пакунків першої необхідності. Усі заходи в рамках проєкту, включно зі звітуванням, будуть завершені до кінця жовтня цього року», – уточнює голова Фонду громади «Подільська громада» Олена Данілова.

Щоб подати заявку на участь у проєкті, потрібно розгорнуто й детально заповнити аплікаційну форму: https://forms.gle/VzThFi9mN1ADFXY89. Адже саме на основі змісту анкет будуть визначені ті укриття, які отримають грантову підтримку. Обов’язково варто додати фото укриття в теперішньому стані.

Проєкт «Укриття для життя» реалізується в межах проєкту «Екстрена підтримка фондів громад» в рамках Угоди між Фондом Ч.С. МОТТА та Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».

admin

1 серпня, 2022