В Росії через два місяці у пресі розповіли про свій збитий Су-34 і загибель «аса», хоча офіційно влада факт не визнає

Новини Вінниці / В Росії через два місяці у пресі розповіли про свій збитий Су-34 і загибель «аса», хоча офіційно влада факт не визнає

Попри жорстку заборону вказувати втрати російських окупаційних сил в Україні медіа у РФ обходять табу пафосними «байками про подвиги». Цензуру такі матеріали проходять, ймовірно, через потребу агітувати росіян «йти» до лав армії загарбників і вмирати на українській землі. Через 2,5 місяці з’явився некролог штурмана Су-34. Російський чудо-літак було збито на Харківщині неіснуючою українською ППО разом з пілотами-«асами».

Ще 18 травня цього року українські воїни вдало «приземлили» ворожий Су-34 у Харківській області. Літак впав на тимчасово окупованій території, тож цілком зрозуміло, що підтвердити цей факт, а також дізнатись про долю екіпажу за «гарячими слідами» не було можливим.

Але майже два місяці потому расєйські борзопісци видали черговий псевдопафосний та урапатріотичний опус про «задвохсотенного» такого собі лейтенанта Владіміра Фетісова. І таким чином, по-перше, підтвердили знищення чергового свого «аналоговнет» літака. По-друге - загибель екіпажу. По-третє, розпинаючись у творчому оргазмі, де «соцрєалізм нєрвно куріт в сторонкє» вкотре відкрито назвали військову частину, де служив бравий «ас» - «303-я истребительная авиационная Смоленская Краснознамённая ордена Суворова дивизия».

Ця частина досить таки знаменита та публічна, яка «прославилась» ще у агресії комуністичного звіра проти Кореї. Інформації про неї у відкритих джерелах вдосталь. Але про бомбардування українських сіл та міст у «послужному списку» поки що ані слова... До некрологу за «асом» Владіміром. Тож вона посіла «почесне місце» серед усієї когорти частин, що засвітились у агресії рашки проти України. І наївно думати, що ці данні ніколи ніде нікому не стануть у пригоді... Як от у Гаазі...

Звісно, до загибелі «ас Владімір» на свому «неуязвимому самолете» не міг інакше, як не знищити одним пострілом чи не зо «50 боевиков, артиллерийскую и автомобильную технику»... І, звісно, «прошел мимо спящей украинской ПВО»... Ну і інші творчі «лайфхаки», що нині викликають геть не сміх, а нудьгу.

Якби не те, що, скоріш за все, браві путінські орли на своїх «неуязвимых танках» нищили не міфічних «боевиков», а мирні українські школи, будинки, стадіони, бібліотеки...

Та й «украинские боевики» й знати не бажають про «неуязвимый летающий танк Су-34» і, за даними Вікіпедії та відкритих джерел, знищили вже понад 20 таких літаків в українському небі.

Та й «спящая украинская ПВО» не уві сні, а наяву не менш активно нищить повітряних піратів пуйла. Але може на думку расєйських борзопісцев наша ППО, дійсно, спить? Ну в дусі «мы еще не начинали!»... То що буде, коли наша ППО, дійсно, «прокинеться»?

Цікаво й те, що даних «задвохостенного» 18 травня штурмана поки що у відкритих джерелах немає. Тож чекаємо на чергові псевдопафосні некрологи?

Скріни додаються...

Підготував Анатолій Мельник

admin

5 серпня, 2022