Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 26 листопада, Вінницький академічний музично-драматичний театр імені Садовського запрошує вінничан на "Бал негідників". Саме так називається нова постановка режисера Григорія Сиротюка за п’єсою французького актора, кіно- і телесценариста, популярного драматурга Люка Шомара.

Сьогодні, 26 листопада, Вінницький академічний музично-драматичний театр імені Садовського запрошує вінничан на "Бал негідників". Саме так називається нова постановка режисера Григорія Сиротюка за п’єсою французького актора, кіно- і телесценариста, популярного драматурга Люка Шомара.

У театрі зазначають, що це - комедія, з "віртуозним гумором, яскравими діалогами-пікіровками, а обрана автором форма комедії положень відкриває для режисера та акторів найяскравішу палітру можливостей і фарб".

Постановка "Бал негідників", перегляд якої на малій сцені відбувся напередодні прем'єри, це ще й кримінальна комедія. Глядачі побачать і стрілянину, і спроби отруєння, і замах на чуже життя з ножем. Але все це - у доволі веселому світлі. Що ж до кохання і зради, то вони також будуть на сцені. При чому різними. Навіть одностатевими.

У головних ролях задіяні Жанна Андрусишена, Оксана Бандура, Єлизавета Гриценко, Марія Левченко, Олександр Радько, Максим Какарькін, Михайло Крисов, Андрій Побережний.

За словами режисера Григорія Сиротюка, працювали над постановкою впродовж трьох місяців.

"Шукав для постановки таку п’єсу, щоб була і сучасною, і веселою, і смішною, і з певним змістом. Чомусь саме "Бал негідників" здався дуже близьким до сучасного світу і сучасних цінностей. Чому називається "Бал негідників"? Як бачите, тут немає жодного позитивного персонажу - всі негідники. Але це - наше життя, наші реалії, тут можна впізнати багато знайомих облич і знайомих рис наших сучасників", - говорить Григорій Сиротюк.

Прем’єра французької кримінальної комедії на Малій сцені Вінницького академічного музично-драматичного театру імені Саловського відбудеться сьогодні, 26 листопада, о 19:00, а також о такій же порі 27 листопада.    

  

Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Вінничан запрошують на "Бал негідників": буде кохання, зрада та вбивство (ФОТО, ВІДЕО)
Сергій Маламура

26 листопада, 2020