Вінницькі спортсмени в останній день здобули «золото» і «срібло» на Кубкові світу з лижних перегонів та біатлону

Новини Вінниці / Вінницькі спортсмени в останній день здобули «золото» і «срібло» на Кубкові світу з лижних перегонів та біатлону

Національна паралімпійська збірна команда України вчора, 1 лютого, поставила аж три яскраві «золоті крапки» на Кубкові світу з лижних перегонів та біатлону, що завершився наразі у шведському місті Естерсунд. Одну з них – біатлоніст Григорій Вовчинський з Вінниччини.

Як повідомляє Національний комітет спорту людей з інвалідністю України, окрім того, цей змагальний день завершився ще й українським подіумом у виконанні наших дівчаток в класі стоячи: Людмили Ляшенко, Ірини Буй та Богдани Конашук.

А в цілому сьогодні, 1 лютого, у біатлоні в індивідуальній гонці наші спортсмени вибороли 6 нагород: 3 золоті, 2 срібні та 1 бронзову медалі!!!

Загалом національна команда на прикінцевому старті перед Паралімпійськими іграми в Пекіні виборола 15 медалей: 7 золотих, 6 срібних і дві бронзові.

Отже, за останній день змагань «золото» здобули Тарас Радь (клас сидячи) (Тернопільська обл.), Людмила Ляшенко (клас стоячи) (Харківська обл.) і Григорій Вовчинський (клас стоячи) (Вінницька обл.).

Срібні медалі отримали Ірина Буй (клас стоячи) (Вінницька обл.) і Назар Шевчик (клас стоячи) (Волинська обл.), а «бронзу» - Богдана Конашук (клас стоячи) (Волинська обл.).

Приємно, що серед медалістів двоє вінничан.   

Новини Вінниці / Вінницькі спортсмени в останній день здобули «золото» і «срібло» на Кубкові світу з лижних перегонів та біатлону Новини Вінниці / Вінницькі спортсмени в останній день здобули «золото» і «срібло» на Кубкові світу з лижних перегонів та біатлону
Макс Мельник

2 лютого, 2022