Як Сімоньян з Соловйовим через Вінницю «сперечались». Топ-пропагандистка підтвердила намір скоїти саме теракт

Новини Вінниці / Як Сімоньян з Соловйовим через Вінницю «сперечались». Топ-пропагандистка підтвердила намір скоїти саме теракт

Коли не лише Путіна, а росіян як суспільство загалом називають терористами, цьому є логічне пояснення. Навіть деякі кремлівські топ-пропагандисти визнали, що крилаті ракети влучили у Будинок офіцерів у Вінниці – заклад з найбільшої у місті концертною залою. І ця новина викликала екстаз чи ейфорію не лише у пересічних жителів глибинки за тисячі кілометрів від України, а й у так званої «культурної еліти».

«И еще раз повторюсь. После Каховки такие картинки на Украине должны стать ежедневными. Предпочтение – западному сектору Линии Субтельного», – написав у соцмережах російський нацист, письменник Єгор Холмогоров, додав фото вибуху у Вінниці.

Його допис слід показувати лібералам на Заході, які розмірковують, чи дотичні до злочинів російських терористів тамтешні діячи культури та спортсмени. У цього покидька величезна аудиторія підписників.

До речі, окремі кремлівські топ-пропагандисти ледь не пересварились через удар «Калібрами», внаслідок якого загинуло понад 20 жителів міста, зокрема три дитини. Вирішив бігти попереду потягу власник нерухомості на півночі Італії Владімір Соловйов. Відомий пропагандист заявив аудиторії, що завдано удару по військовій частині у Гайсині Вінницькій області, долавши фото з тролейбусними дротами з обласного центру.

Фактично затьмарила колегу по цеху брехні пропагандистка Маргаріта Симоньян. Патологічна українофобка уточнила у відомстві Шойгу місце, куди цілили. Їй підтвердили, що мішенню є Будинок офіцерів, адже за їхніми даними саме там не музиканти збираються в ранішній час, а військові «нацики».

Фактично пропагандистка путінізму та ідеології рашизму в медійному полі РФ, головна редакторка інформаційного агентства «Россия сегодня», керівниця телеканалу «Russia Today» підтвердила терористичний акт – свідомий ракетний удар саме по мирному населенню.   

Отже, російські терористи цілились саме у площу Перемоги, щоб були жертви саме серед цивільних, серед музикантів. І Симоньян це підтверджує. І «Калібри» вважаються відносно точною зброєю.