ADAM у неділю вразить Вінницю! Почуємо хіти «Танцюй зі мною повільно», «Щаслива» й «Лише для нас»

Новини Вінниці / ADAM у неділю вразить Вінницю! Почуємо хіти «Танцюй зі мною повільно», «Щаслива» й «Лише для нас»

Їхній сольний концерт у Вінниці чекали давно!

І от нарешті один із найпопулярніших неосоул-гуртів України ADAM їде до нас.

У неділю, 8 жовтня, о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського не пропустіть концерт ADAM «Танцюй зі мною повільно».

— Особливий вайб, чуттєві тексти, яскраві образи і виняткова атмосфера, від якої мурашки по шкірі будуть у всіх! — гарантують організатори концерту — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Під кахон, гітару та клавіші заспіваємо разом надзвичайні хіти «Щаслива», «Танцюй, мила», «Лише для нас», «Таку як є» та, звісно, «Танцюй зі мною повільно» — ту саму магічну пісню, яка взірвала соцмережі й під яку зняли мільйони відео про кохання.

ADAM — відомий неосоул-гурт, який у 2014 році заснували саундпродюсер та автор пісень Михайло Клименко та його незмінна муза — красуня-дружина Олександра Норова.

Стрімко увірвавшись в український шоу-бізнес, гурт увійшов до переліку найуспішніших музичних стартапів країни і скорив серця мільйонів меломанів.

ADAM виконують дуже різножанрові пісні. Мають як романтичні балади під фортепіано або акустичну гітару і, водночас — драйвові фанк, рок та хіп-хоп-бойовички.

У сповненій особливого вайбу творчості ADAM кожний слухач дійсно знаходить щось для себе.

Ще один цікавий факт: не всі знають, та саме лідер гурту ADAM Михайло Клименко є співавтором слів і автором музики хіта «Ми цілувалися під вінницьким дощем».

Цю пісню Михайло написав для молодої талановитої співачки Дарини Красновецької, із якою співпрацює вже вісім років.

Шалено популярним трек став після відео, у якому пісню виконали воїни 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ та підходили захисники з інших підрозділів.

Нещодавно ADAM вразили спільним треком зі співачкою Kola «Зорепади».

А тренди ТікТок продовжує розривати нова атмосферна пісня ADAM «Щаслива» із уже крилатою і зрозумілою всім жінкам фразою: «А я не п’яна, я — щаслива».

Гурт ADAM скоряє неймовірною харизмою, чуттєвими піснями та яскравою атмосферою, яка панує на кожному їхньому концерті. І вже скоро Вінниця це відчує сповна.

Запрошуйте коханих і приходьте танцювати, співати від душі і насолоджуватися романтикою і надзвичайними піснями гурту ADAM у неділю, 8 жовтня, о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського. Буде незабутньо!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara») і центрі розвитку «Origami».

admin

7 жовтня, 2023