Діти будуть у захваті! 22 жовтня у Вінниці яскрава прем’єра «Майнкрафт та Бравл Старс рятують Роблокс»

Новини Вінниці / Діти будуть у захваті! 22 жовтня у Вінниці яскрава прем’єра  «Майнкрафт та Бравл Старс рятують Роблокс»

У неділю у Вінниці пройде вражаюча прем'єра і єдиний показ інтерактивної шоу-вистави «Майнкрафт та Бравл Старс рятують Роблокс», що створена за мотивами трьох найпопулярніших ігор для дітей нашого часу.

22 жовтня об 11.00 у театрі ім. Садовського дітей і батьків чекають найнезабутніші враження і море позитивних емоцій: інтерактиви, танці, ігри, чарівні перетворення і переміщення у просторі та часі.

Світ офлайн та онлайн зустрінуться у новій реальності!

— Поєднання живої вистави та додаткової реальності — яскрава «фішка» цієї грандіозної сучасної шоу-вистави. Завдяки унікальному формату всі маленькі глядачі відчують себе частиною неймовірно захопливої історії. Діти зможуть взаємодіяти зі сценою, знищуючих злих зомбі за допомогою своїх мобільних телефонів, — розповідають організатори — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». — Буде яскраво, цікаво та весело! Ці шалені пригоди запам’ятаються всім.

Крім того, після вистави всі бажаючі зможуть сфотографуватися з улюбленими героями.

«Майнкрафт та Бравл Старс рятують Роблокс» — це продовження нашумілої шоу-вистави, яка вразила Вінницю у травні. У прем’єрі будуть нові герої із Roblox, новий захоплюючий сюжет і нові незабутні пригоди.

Події розгорнуться навколо лиходія Чітера, мета якого — захопити світи Minecraft, Brawl Stars та Roblox. Протидіяти Чітеру буде безстрашний герой Стів, який врятує Бравлерів та Роблокс, а потім зійдеться у двобої з Чітером. А яким буде фінал захопливих пригод — залишається головною інтригою шоу.

Під час шоу-вистави у дітей з'явиться можливість поринути в атмосферу своїх улюблених ігор, познайомитися із героями ближче, а також разом вирушити назустріч пригодам.

— Діти будуть у захваті, а батьки від того — подвійно щасливі! У виставі буде дуже багато танців і величезна кількість інтерактивів із глядачами, тож цікаво і весело буде всім! — гарантують організатори.

Не пропустіть грандіозну прем’єру для всієї родини «Майнкрафт та Бравл Старс рятують Роблокс» у неділю, 22 жовтня, об 11.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського!

Квитки на шоу-виставу купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».