На Вінниччині прощатимуться з військовим Павлом Бабієм

Новини Вінниці / На Вінниччині прощатимуться з військовим Павлом Бабієм

Завтра, в п’ятницю, 8 грудня, у Гніванській громаді в останню дорогу проведуть земляка-захисника Павла Бабія. Він загинув в боях за Україну 4 грудня.

Про це повідомляє Гніванська міська рада.

«Чоловік народився 13 вересня 1981 року в Гнівані. Навчався в Сутисківській школі-інтернат. Потім – в Житомирській вечірній школі, де здобув професію водія. За спеціальністю працював на Гніванському кар’єрі», - йдеться у повідомленні.

Коли розпочалась повномасштабна війна, Павло добровільно став на захист держави. Спочатку служив в одній із тилових військових частин, а потім сам виявив бажання воювати на фронті.

Старший солдат, гранатометник Павло Бабій загинув поблизу н.п. Невельське Покровського району Донецької області. У чоловіка залишилась матір, дружина, 2 сестри, 3 брати, та 4 дітей, двоє з яких – неповнолітні.

Вічна пам’ять та слава захисникові, який віддав своє життя за Батьківщину!

«Живий коридор» планується по Селищі орієнтовно о 9:55, потім по Гнівані о 10:15. Похоронне богослужіння розпочнеться 8 грудня, об 11:00 в будинку Героя по вул. Козацькій, 17.

Траурна процесія розпочне рух від будинку Павла орієнтовно об 11:40 –11:45 та рухатиметься по вулиці Козацькій, далі – по Соборній – Юності – Побузькій та Гулевич до кладовища.

Герої не вмирають!

Олеся Рудницька

7 грудня, 2023