Поблизу Вінниці «на гарячому» спіймали водія, який зливав фекалії з асенізаторного автомобіля

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці «на гарячому» спіймали водія, який зливав фекалії з асенізаторного автомобіля

Поблизу Вінниці водій асенізаторного автомобіля зливав нечистоти. Людину спіймали на гарячому. За забруднення навколишнього середовища йому доведеться сплатити штраф.

«Під час рейдової перевірки спеціалістами Державної екологічної інспекції у Вінницькій області на території Стрижавської селищної ради виявлено громадянина, що здійснював злив рідких побутових відходів у несанкціонованому місці за допомогою асенізаторного автомобіля», - йдеться у повідомленні держустанови.

Як показує розслідування інциденту, не бажаючи сплачувати за очистку рідких побутових відходів на очисних спорудах, людина скидала їх у несанкціонованому місці, що є порушенням правил поводження з відходами. Відносно вказаного громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 82 КУпАП.

«Інспекція звертає увагу, що рідкі побутові відходи, які утворюються у житлових та громадських будівлях і спорудах за відсутності централізованого водопостачання та водовідведення, допускається видаляти виключно на очисні споруди», - нагадують у Дежекоінспекції.

Макс Мельник

7 квітня, 2022