Поблизу Вінниці «накрили» підпільну АЗС з великою партією солярки

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці «накрили» підпільну АЗС з великою партією солярки

Неподалік Вінниці на території одного з приватних підприємств діяла нелегальна станція з продажу дизельного палива. Вінницькі фіскали разом зі співробітниками обласної прокуратури зупинили роботу цієї АЗС.

Неподалік Вінниці на території одного з приватних підприємств Стрижавки діяла нелегальна станція з продажу дизельного палива. Вінницькі фіскали разом зі співробітниками обласної прокуратури зупинили роботу цієї АЗС.

Як повідомляють у пресслужбі обласної прокуратури, в рамках кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України, виявлено факт незаконної реалізації дизельного пального. Встановлено, що місцевим жителем поблизу Вінниці здійснюється незаконна діяльність, пов’язана з реалізацією дизельного палива невідомого походження. Вказана АЗС діяла без будь-яких дозвільних документів.

«На промисловій території в селищі неподалік Вінниці податківці виявили повністю обладнану для зберігання та подальшої реалізації базу паливно-мастильних матеріалів. Варто також відзначити, що нелегальна заправна станція діяла без будь-яких дозвільних документів», - зазначають у ГУ ДФС області.

Фіскали наголошують, що в ході проведених слідчо-оперативних заходів виявлено обладнання – прилади обліку, заправні пістолети, насоси, електрогенератор для безперебійної роботи нелегальної бази, а також 12 кубових ємностей, де зберігалося 11 тонн паливно-мастильних матеріалів.

«Незаконна продукція – пальне, а також два автомобілі, якими здійснювалося її перевезення – загальною орієнтовною вартістю близько 1 мільйона гривень час вилучені, вирішується питання про накладення арешту на вилучене. Досудове розслідування триває. Загалом з початку року в рамках протидії незаконному обігу пальному на території Вінницької області вилучено паливно-мастильних матеріалів понад 170 тонн на суму 4,6 млн. грн.», - вказується у релізі.

Новини Вінниці / Поблизу Вінниці «накрили» підпільну АЗС з великою партією солярки Новини Вінниці / Поблизу Вінниці «накрили» підпільну АЗС з великою партією солярки
Макс Мельник

8 липня, 2021