Вінницький архітектор презентував ескіз бази з веслування на «Спартаку»

Новини Вінниці / Вінницький архітектор презентував ескіз бази з веслування на «Спартаку»

Вінницький архітектор Віталій Плясовиця у Facebook показав ескізний проєкт спортивної бази з веслування ім. Ю.Рябчинської та території «Спартак», що на вулиці Князів Коріатовичів у місті.

«На сьогоднішній день від спортивної бази та й від усієї території, мабуть, залишилася лише назва. Чому так? Нині не про це. Головне, що нарешті є бажання та плани перетворити цю територію на місце, де люди займатимуться не лише професійним спортом, а й із задоволенням там відпочивати», - пояснив ідею автор.

Він наголосив, що всю базу веслування пропонується знести, адже «рятувати там нічого». На цьому місці краще побудувати всі необхідні приміщення для тренувань та спортивних змагань із веслування. А саме 9 елінгів, гараж для катерів на воді, приміщення для зберігання моторів, майстерня для ремонту катерів, гараж для автобусів для перевезення катерів. Також, на його думку, варто організувати реконструкцію адміністративного корпусу для розміщення адміністрації, тренерів, роздягальні та дві спортивні зали.

«На місці пустиря передбачається будівництво нового спортивного комплексу для гри у волейбол. Зал розрахований на 400 людей. І комплекс будуватиметься за всіма міжнародними канонами для проведення змагань. Такої зали для волейболу в місті немає. Зміцнення берега, благоустрій та озеленення всієї території, бігова доріжка, трав'яний пляж, відкритий дитячий та спортивний майданчик. Все це є у планах і дуже сподіваюся, що проект потрапить до програми «Великого будівництва», - зазначив В.Плясовиця.

Зазначимо ДЮСШ ім. Рябчинської в обласному підпорядкуванні. На її території передбачається побудова сучасного спорткомплексу.

Нагадаємо, в обласній раді вивчають питання приєднання до ДЮСШ ім.Рябчинської школи зі стрільби, що спровокувало політичний скандал.

Новини Вінниці / Вінницький архітектор презентував ескіз бази з веслування на «Спартаку»Новини Вінниці / Вінницький архітектор презентував ескіз бази з веслування на «Спартаку»Новини Вінниці / Вінницький архітектор презентував ескіз бази з веслування на «Спартаку»Новини Вінниці / Вінницький архітектор презентував ескіз бази з веслування на «Спартаку»Новини Вінниці / Вінницький архітектор презентував ескіз бази з веслування на «Спартаку»Новини Вінниці / Вінницький архітектор презентував ескіз бази з веслування на «Спартаку»Новини Вінниці / Вінницький архітектор презентував ескіз бази з веслування на «Спартаку»
Макс Мельник

27 січня, 2022