Як виростити чоловіка в домашніх умовах? 16 жовтня розкажуть зірка «Довбуша» та Ірма Вітовська

Новини Вінниці / Як виростити чоловіка в домашніх умовах? 16 жовтня розкажуть зірка «Довбуша» та Ірма Вітовська

Той самий Іван Довбуш, що став найбільшим відкриттям і скорив серця всіх глядачів, що бачили найгучніший український фільм цього року, вже скоро у Вінниці!

Неймовірного актора Олексія Гнатковського у понеділок, 16 жовтня, о 19.00 у театрі ім. Садовського побачимо у виставі «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?»

У цій фантастичній комедії про любов і стосунки всепоглинаючу харизму улюбленого актора відчують всі! 

Легка, неймовірно весела і зворушлива! Комедія «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?» однаково сподобається як жінкам, так і чоловікам. 
Вистава нагадає всім глядачам про найважливіше — кохання і важливість берегти того, хто поруч. І все — з гумором, захопливим сюжетом та сюрпризами!
Тож готуйтеся насміятися досхочу й піти з вистави із найприємнішим післясмаком і бажанням якнайшвидше обійняти й поцілувати свою кохану половинку.

У головній жіночі ролі вистави вінничани побачать прекрасну Ірму Вітовську.

— У виставі «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?» ми бешкетуємо трохи. Та головне, про що хочеться сказати всім глядачам — як важливо у сьогоднішній темний час цінувати того, хто з вами поруч! — відзначає Ірма Вітовська. — Зараз багато половинок дуже далеко. До війни, за статистикою, кожна третя пара не проживала навіть три роки разом. І це нічого, коли є тільки двоє, а коли є живі сніжинки і сніжки... Мені здається, що зараз ми стаємо сильнішими, чистішими. Нас випробовують залізом, вогнем, темнотою. Але в цей час ми розуміємо, що ми стаємо чистішими! Тож у цій виставі у фіналі я завжди прошу взятися за руки глядачів, хто прийшли удвох. А того, хто чекає когось — згадати, навіть якщо кохана половинка вже не тут… Чекаючи перемогу, наше світло і нове життя, ми вже повинні покращувати колишню статистику! 


У центрі сюжету вистави — історія сильної красуні Мар’яни. Вона має чудову роботу, гроші… Все, крім кохання! Або хоча б просто чоловіка. В один прекрасний вечір вона побачила рекламу про те, що ідеального чоловіка можна тільки виростити... Навіть в домашніх умовах!
Фінал цієї фантастичної історії буде бурхливим і неочікуваним! 

А разом із улюбленими акторами: Ірмою Вітовською та Олексієм Гнатковським — вінничани знайдуть відповіді на найважливіші питання: що таке кохання і чи так важливо бути ідеальними у стосунках?

— Одна із родзинок цієї вистави у тому, що глядачі зможуть відчути себе учасниками дійства, — відзначають організатори — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

— Під час суперкомедії «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?» Ірма Вітовська та Олексій Гнатковський здивують усіх блискучою імпровізацією, дуже великою кількістю інтерактивів та взаємодією із залою!

Запрошуйте коханих та друзів і приходьте у понеділок, 16 жовтня, о 19.00 у театр ім. Садовського за незабутніми враженнями на комедію «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?»

Квитки на виставу можна придбати на сайті afisha.vn.ua та в касі театру.